NordicSom tekee yhteistyötä Svenska nu:n kanssa.

NordicSomia edustaa uusien näkökulmien esiin tuomisessa kaksikielisyyden merkityksestä Suomessa yhdistyksen puheenjohtaja Ahmed Hassan. Tässä yhteistyökumppanimme lyhyt kuvaus yhteistyöhömme liittyen:

Nätverket Svenska nu motivoi ja inspiroi suomalaisia nuoria uskaltamaan käyttää ruotsia. Tarjoamme eloisia kohtaamisia Ruotsin ja ruotsinkielen kanssa koulumaailmassa ja tuomme esiin kulttuurielämysten roolia ja merkitystä kielenoppimisessa sekä pedagogiikassa. Svenska nu haluaa edistää monikielisyyttä ja kaksikielisyyden näkyvyyttä sekä paneutua kielitaidon merkitykseen liittyviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

Yksi Svenska nu:n luennoitsijoista on yrittäjä Ahmed Hassan. Hän luennoi kouluajoistaan ruotsinkielisessa koulussa ja ponnisteluistaan oppia kieli. Hän kertoo hauskoista tapauksista elämässään ja korostaa, että on luotettava itseensä ja käytettävä hyödyksi suomalaisen yhteiskunnan tarjoamat mahdollisuudet. Olemme kaikki suomalaisia ja pohjoismaalaisia, ja myös maahanmuuttajataustaisille on hyötyä osata ruotsia. Lue lisää: http://svenskanu.fi/portfolio_page/forelasning-med-entreprenor-ahmed-hassan/

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *