Vi är Nordiska Somaliska Föreningen

Hej där!

Välkommen till Nordiska Somaliska Föreningen – eller som vi gillar att kalla oss, NordicSom! Vi är en glädjespridande gäng som brinner för att knyta samman kulturer och språk i Norden, med en lite extra kärlek till våra rötter från den somaliska diasporan. Tänk på oss som brobyggare: vi förenar människor genom att öppna dörrar till nya språk och kulturer, med svenska språket i spetsen.

Hos oss är mångfald namnet på spelet! Vi tror nämligen att det är våra olikheter som gör oss starkare och världen lite mer spännande. Vi drömmer om en framtid där att kunna prata svenska öppnar upp en värld av möjligheter – där att vara tvåspråkig inte bara är cool, utan också ett superkraft som för människor närmare varandra.

Vårt uppdrag? Att se till att alla röster blir hörda och värderade. Genom utbildning, teamwork och en hel del gemenskap jobbar vi mot en mer inkluderande, rättvis och pulserande nordisk region. Häng med på vår resa mot ett samhälle där varje person, oavsett bakgrund, kan växa och frodas. Låt oss skapa magi tillsammans – på svenska, i Norden!

Lämna en kommentar

Rulla till toppen